Vrå og Løkken

Priser på ældreboliger pr. januar 2021

Valmuevej i Vrå

10 almene ældreboliger beliggende på Valmuevej 3 A–J i rolige omgivelser med grønne arealer og nær plejecentret Lundgården

Valmuevej, Vrå

Lejlighederne er beliggende tæt på Vrå centrum med indkøbsmuligheder og offentlige transportmuligheder.

Indretning

Boligen består af stue på ca. 30 med integreret køkken med kogeplade, ovn og køle/fryseskab. Der er hæve/sænkebord, og der er plads til mikroovn. Soveværelse på ca. 14 og toilettet er på ca. 8 . Der forefindes skabe i alle rum. Der hører et udehus på ca. 2 med lys, men uden varme til hver lejlighed.

Fællesfaciliteter

Der er en indvendig fællesgang til alle lejligheder. Der er ligeledes et fællesrum på ca. 45 med stort køkken med alt udstyr som frit kan benyttes af lejerne. Der er ligeledes et gæstetoilet samt garderobe. Husdyr ikke tilladt.

Brændingen i Løkken

"Skovhusene" er 24 ældreboliger beliggende Brændingen 10A - 10L og 14A - 14L

Brændingen, Løkken

En del af lejlighederne har udsigt ud mod nåleskov, derfra navnet ”Skovhusene”. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser et stykke fra det pulserende sommerliv i Løkkens bymidte.

Indretning

Lejlighederne 10A - 10L har adskilt opholds og soverum. Lejlighederne 14A-14L er et rum, med mulighed for adskillelse af soveafdeling vha. mobile skabssektioner. Alle lejligheder har lille køkken med mulighed for lettere madlavning og et stort og handicapvenligt badeværelse.

Fællesfaciliteter

Fælles opholdsstue med TV og radio. Mulighed for at benytte fællesarealerne ved festlige lejligheder, enten sammen med de øvrige lejere eller sammen med sin familie. Lyse gange med hyggelig indretning.